Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Αιτωλικό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιανουαρίου 2016

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Αιτωλικό

Εξιχνιάστηκε άμεσα , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ληστεία πού έλαβε χώρα τις (12-01-2016) σε οικία 84χρονου ημεδαπού στο Αιτωλικό.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη σήμερα το πρωί (13-01-2015) στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού ένας 17χρονος ημεδαπός, ενώ από την αστυνομική έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί και τα πλήρη ταυτότητας δυο ημεδαπών συνεργών του ηλικίας 27 και 16 ετών.

Σε βάρος των τριών δραστών και ενός ακόμα συνεργού τους, που αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία «κακουργηματικού χαρακτήρα» για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, (12-01-2016) ξημερώματα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν στην οικία του ηλικιωμένου και αφού τον ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, ερεύνησαν τους χώρους χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad