Το reunion των Friends έρχεται στο NBC στις 21 Φεβρουαρίου! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιανουαρίου 2016

Το reunion των Friends έρχεται στο NBC στις 21 Φεβρουαρίου!

Η είδηση ενός reunion των Friends προκαλεί κύματα ενθουσιασμού στους fans μίας από τις πλέον δημοφιλείς κωμωδίες της αμερικανικής τηλεόρασης. Ποιος δεν έχει δει έστω ένα επεισόδιο από τις 10 σεζόν των Friends, ποιος δεν έχει ανακαλέσει στη μνήμη του κάποια από τις “περιπέτειές” τους στη μικρή οθόνη.

Τώρα το κανάλι NBC ετοιμάζει μία μεγάλη επιστροφή για τους ήρωες της πολυλατρεμένης κωμωδίας που θα εμφανιστούν όλοι μαζί σε ένα special επεισόδιο αφιερωμένο στον εμβληματικό σκηνοθέτη James Burrow με αφορμή τα 1000 επεισόδια που έχει ολοκληρώσει στην τηλεόραση.

Και κάπως έτσι οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer θα βρεθούν και πάλι στο ίδιο δωμάτιο, χωρίς πάντως να ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς θα δούμε. Όπως και να έχει αυτό το reunion το περιμένουμε πώς και πώς, όπως και την προβολή του επεισοδίου στις 21 Φεβρουαρίου φυσικά από το NBC.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad