Έκτακτη οικονομική ενίσχυση του ΥΠΕΣΔΑ σε 75 δήμους της χώρας που επλήγησαν από τις πρόσφατες θεομηνίες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση του ΥΠΕΣΔΑ σε 75 δήμους της χώρας που επλήγησαν από τις πρόσφατες θεομηνίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης προχώρησε στην έκτακτη οικονομική επιχορήγηση νησιωτικών δήμων της χώρας με πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων για την αντιμετώπιση ζημιών λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα ποσό ύψους 1.850.000€ κατανέμεται ισόποσα στα 37 νησιά που παρατίθενται παρακάτω.





Υπενθυμίζεται ότι από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, εκτός των προαναφερόμενων ποσών, προχώρησε σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση δήμων της χώρας με ποσό ύψους 6.400.000€ στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι 31 ορεινοί δήμοι.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα, το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει διαθέσει ποσό ύψους 9.845.000€ προς τους δήμους της χώρας για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνίες.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣΔΑ εξετάζει συνεχώς τα αιτήματα των δήμων προς την κατεύθυνση κάλυψης των επειγουσών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad