Δεκάδες μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλιακή περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Απριλίου 2016

Δεκάδες μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλιακή περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

Περίπου 45 μετανάστες εντοπίστηκαν στην παραλιακή περιοχή Βελά, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στα παράλια του Ιονίου πελάγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους μετανάστες εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στην συνέχεια, αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στην Βελά και μετέφεραν τους μετανάστες στο Μεσολόγγι. Όπως προέκυψε, οι μετανάστες είναι υπήκοοι Σομαλίας, εκτός από έναν, ο οποίος είναι από το Αφγανιστάν.

Οι μετανάστες είχαν έλθει πρόσφατα στην Ελλάδα και είχαν καταγραφεί στην Μυτιλήνη, ενώ στην κατοχή τους είχαν υπηρεσιακά σημειώματα παραμονής στην χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες δεν πρόκειται να συλληφθούν και μέσα στην ημέρα αναμένεται να μετακινηθούν από το Μεσολόγγι.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μετανάστες να περίμεναν κάποιο πλοιάριο, προκειμένου να τους μεταφέρει στην Ιταλία.


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad