Ο Nίκος Κακλαμανάκης συναντά το "Θεατρόνιο" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Nίκος Κακλαμανάκης συναντά το "Θεατρόνιο"

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Κακλαμανάκης συναντά το Θεατρόνιο

Ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης, ο Νίκος Κακλαμανάκης, συναντά τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελληνικού την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 13:00, όπου θα μιλήσει για την αθλητική του πορεία.

Η ομιλία του αθλητή θα πραγματοποιηθεί με το πέρας της εκπαιδευτικής-διαδραστικής παράστασης «Θέμα Χημείας», που παρουσιάζει η ομάδα Θεατρόνιο στις 11:50. Η ομάδα «Θεατρόνιο» απαρτίζεται από παιδαγωγούς και επαγγελματίες ηθοποιούς, με εμπνευστή τον καθηγητή χημείας και ηθοποιό Δρ. Γιάννη Γουλέ.

H παράσταση περιλαμβάνει βιωματικές δραστηριότητες με επίκεντρο τις φυσικές επιστήμες, πειράματα χημείας και θεατρικό έργο. Υπόθεση του έργου: Ο έφηβος Φίλιππος αμφιταλαντεύεται. Έχει ταλέντο στο μπάσκετ και έχει δεχθεί πρόταση από μεγάλη ομάδα. Ο πατέρας του, όμως, ιδιοκτήτης βιομηχανίας χημικών, έχει άλλα σχέδια…

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και έχει παρουσιαστεί σε περισσότερα από 100 σχολεία.

Στόχος της είναι οι φυσικές επιστήμες να γίνουν προσιτές σε όλους τους μαθητές, ανεξαρτήτως σχολικών επιδόσεων ή μαθησιακών δυσκολιών.

Συντελεστές

Κείμενο: Δρ. Γιάννης Γουλές
Σκηνοθεσία: Ελένη Ζαχοπούλου
Παιδαγωγική επιμέλεια: Ναταλία Λύτρα
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Αλεβυζάκης, Γιάννης Γουλές, Θεοδώρα Ντούσκα, Νεφέλη Τουλιάτου

Η παράσταση απευθύνεται σε μαθητές από Ε’ Δημοτικού έως και το Λύκειο, ενώ προσαρμόζεται ανάλογα με τη σχολική βαθμίδα και τάξη.

Διάρκεια: 65’

Πληροφορίες

ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ / Γραφείο Επικοινωνίας: Βεργοβίτσης 8-10 Γκύζη 210 6470003 / theatronio@gmail.com / www.theatronio.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad