Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στις 11 & 12 Οκτωβρίου στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Σεπτεμβρίου 2017

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στις 11 & 12 Οκτωβρίου στον Αστακό

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις 11 & 12 Οκτωβρίου στον Αστακό

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, πραγματοποιούν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας που δημιουργήθηκε με χορηγία και συνεχή υποστήριξη της εταιρίας καλλυντικών AVON και εξοπλίστηκε με σύγχρονα μηχανήματα, θα περιοδεύει στην περιοχή μας και θα βρίσκεται στον Αστακό (Δημαρχείο Αστακού) στις 11 και 12 Οκτωβρίου.


Τηλέφωνο για ραντεβού: 2646041482 (9.00-14.00)

*Είναι υποχρεωτικό να κλείσετε ραντεβού, τα οποία θα κλείνονται από 2 έως 10 Οκτωβρίου στο παραπάνω τηλ. και από ώρα 9:00-14:00 με σειρά προτεραιότητας.


Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.
1. Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
2. Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
3. Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
4. Η γυναίκα να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο), από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά.

Μαστογραφικός έλεγχος προσφέρεται κατά προτεραιότητα σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Προσπάθειά όλων μας, είναι όλο και περισσότερες Ελληνίδες να εξετάζονται και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν!


Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ξ.
Γεωργούλας Κων/νος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad