Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά ο Αποστόλης Πανταζής προσέφερε στον αθλητισμό του Δήμου μας; Ναι ή όχι; - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Σεπτεμβρίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά ο Αποστόλης Πανταζής προσέφερε στον αθλητισμό του Δήμου μας; Ναι ή όχι;

Τελικά ο Αποστόλης Πανταζής προσέφερε στον αθλητισμό του Δήμου μας ; Ναι ή όχι;

Η δικιά μου η απάντηση με ονοματεπώνυμο είναι, ότι ανεπιφύλακτα ναι και μάλιστα προσέφερε πάρα πολλά, αλλά ήταν και πολύ απλόχερος με κάποιους, οι οποίο δεν άξιζαν!!!!

Το 1986 όταν ήμουν 33 μόλις χρονών και εκλέχτηκα Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού υπήρχε το όραμα για ένα Κλειστό Γυμναστήριο στην Πόλη του Αστακού, η οποία είχε λιγότερους από 3.000 κατοίκους και έτσι το 1989 κατασκευάσαμε το Κλειστό στο Γυμνάσιο, με όσα χρήματα διαθέταμε τότε , με σκοπό κυρίως την άθληση των μαθητών.

Στην συνέχεια κάποια παιδιά το 1990 ίδρυσαν τον Αίολο και στο γήπεδο αυτό έπαιζε μπάσκετ η ομάδα του Αιόλου, αθλούνταν οι μαθητές του Γυμνασίου και γινόντουσαν και εκδηλώσεις.

Όταν ο κύριος Πανταζής πήρε τον Αίολο, τα πρώτα χρόνια η ομάδα έπαιζε στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου, το οποίο είχε και ατέλειες, γιατί όταν το κατασκευάσαμε δεν είχαμε άλλα χρήματα, αφού ήμασταν μια μικρή Κοινότητα. Έτσι με χρήματα του κυρίου Πανταζή κατασκευάσθηκαν, αποδυτήρια, μπάνια, εξαερισμός και στο ειδικό πλαστικό δάπεδο αρίστης ποιότητας της εποχής που το κατασκευάσαμε, έβαλε και παρκέ αρίστης ποιότητας, για το οποίο βρέθηκαν κάποιοι και του την έπεσαν!!!!

Την περίοδο που ήμουν Δήμαρχος είχα το όραμα, να κάνουμε και ένα Δημοτικό Κλειστό Αθλητικό Γυμναστήριο, όπως είχαν ήδη το Αντίρριο, η Βόνιτσα και άλλες Κωμοπόλεις και αφού είχαμε εξασφαλίσει την πίστωση, ολοκληρώσαμε την μελέτη κατασκευής του με τις απαιτούμενες προδιαγραφές από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πήραμε όλες τις απαιτούμενες από τον νόμο αδειοδοτήσεις, δημοπρατήσαμε το έργο και υπογράψαμε το συμφωνητικό του έργου με τον μειοδότη ανάδοχο με ποσόν 1.050.000 Ευρώ και ξεκίνησαν τα έργα διαμόρφωσης του χώρου.

Επειδή όμως ήδη εγώ δεν είχα βάλει πάλι υποψηφιότητα και δεν προλάβαινα να τελειώσουμε στην θητεία μου το έργο, πήραμε με αναμόρφωση του προϋπολογισμού 500.000 ευρώ από τον κωδικό, που ήταν για την κατασκευή του κλειστού και τα μεταφέραμε για τα σφαγεία, για τα οποία το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν μας είχε στείλει μέχρι την στιγμή εκείνη τα 600.000 ευρώ, τα οποία μας είχε εγκρίνει και τα οποία είχαν τελειώσει με το κλειδί στο χέρι, για τις εργασίες των οποίων έπρεπε να πληρωθεί ο εργολάβος τους, εκτός του προβιολογικού τους, για την επεξεργασία και διάσπαση του αίματος, που στην συνέχεια θα κατέληγαν στον βιολογικό της πόλης και υπήρχαν και 786.000 ευρώ, τα οποία ήταν από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, τα οποία ήταν αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό και απορροφήθηκαν πλήρως και το υπόλοιπο ποσόν το έβαλε η σημερινή Δημοτική Αρχή από άλλους πόρους και μπράβο της!!!

Ας σταματήσει αυτό το παραμύθι , ότι το χρέος του Δήμου δημιουργήθηκε από το Κλειστό.

Σε όλο αυτό το διάστημα που ανέλαβε ο κύριος Πανταζής τον Αίολο, παράλληλα με την πορεία της επαγγελματικής πια ομάδας, η οποία μας προσέφερε πολλές χαρές και διακρίσεις, αφού έφτασε να παίξει μέχρι τα Play Offs της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έκανε και πολύ καλή δουλειά με τις Ακαδημίες, όπου αθλούνται πάνω από 120 παιδιά με έναν εξαίρετο προπονητή τον κύριο Σάββα Αραπατσάνη και αυτή για μένα είναι η πιο σημαντική προσφορά του κυρίου Πανταζή, ανεξάρτητα από το πόσα παιδιά από αυτά θα ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα στο μπάσκετ.

Ο πρωταρχικός στόχος για τον οποίο κατασκευάσαμε αυτά τα κλειστά γυμναστήρια, τα οποία είναι ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ήταν για να αθλούνται τα παιδιά και δευτερευόντως η ομάδα του Αιόλου ή όποια ή όποιες θα δημιουργηθούν στο μέλλον.

Η προσωπική μου άποψη, με την οποία έχουν δικαίωμα κάποιοι να διαφωνούν, οι οποίοι όμως πρέπει να καταθέτουν την διαφωνία τους με το όνομά τους, από την στιγμή που για δικούς τους λόγους ,οι οποίοι είναι για εμένα σεβαστοί, οι 7 από τους 8 ντόπιους αθλητές έφυγαν από την ομάδα, δεν είχε κανένα νόημα να συνεχίζει ο κύριος Πανταζής να οδηγεί την ομάδα στην Γ κατηγορία μόνο με ξένους αθλητές .

Αποστόλη μην μασάς και προσοχή στο μέλλον τα χέρια σου σφιχτά. Πάρα πολύ σφιχτά!!!

Και όποιος αγαπάει τον αθλητισμό, λέει την γνώμη του με τον όνομα του!!!

Και επειδή έχω αποδείξει πόσο αγαπάω τον αθλητισμό με έργα και όχι με λόγια (γήπεδα ποδοσφαίρου και 5Χ5 με χλοοτάπητα, τένις, βόλεϊ, κλπ , το όνομά μου είναι :

Παναγιώτης ΣτάικοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad