Ο Θεόδωρος Λιβάνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2019

Ο Θεόδωρος Λιβάνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη


Γεννήθηκα στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου και κατοικώ από μικρό παιδί στον Αστακό. Είμαι παντρεμένος με τη Θώμου Αικατερίνη και πατέρας τριών (3) παιδιών.

Έθεσα υποψηφιότητα για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης», όπου με τη βοήθειά σας εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος. Στις 8-1-2016 ο Δήμαρχος Γαλούνης Ερωτόκριτος με τίμησε με τη θέση του Αντιδημάρχου. Πέραν των άλλων καθηκόντων μου, ανέλαβα και τα καθήκοντα διαχείρισης της ύδρευσης του Δήμου. Ανέλαβα τη διαχείριση ενός χρόνιου προβλήματος του Αστακού, με ένα απαρχαιωμένο και προβληματικό δίκτυο, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε καθημερινή βάση. Αυτό απαιτούσε τη διαθεσιμότητά μου 24 ώρες το 24ωρο, κάτι το οποίο και έπραξα, αντλώντας δύναμη από την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι δεν υπήρξε κανένα είδος αντιμισθίας για τη θέση ευθύνης που ανέλαβα, παρά μόνο όρεξη για προσφορά στην κοινωνία και τον τόπο μου. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, πιστεύω ότι η πορεία μου είχε θετικό πρόσημο, κάτι το οποίο ευελπιστώ ότι θα αξιολογηθεί αντίστοιχα από όλους σας.

Ζητώ τη στήριξή σας θέτοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης» και δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση, 
Λιβάνης Θεόδωρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad