ΚΚΕ: Περιοδεία του Νίκου Παπαναστάση στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΚΚΕ: Περιοδεία του Νίκου Παπαναστάση στην Αιτωλοακαρνανία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία, σε μια σειρά περιοχές του νομού μπροστά στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές, πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων-Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις περιοδείες συμμετείχαν υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Περιόδευσε σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό στον Αστακό, όπως αντίστοιχα σε Αστυνομία, Πυροσβεστική σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία. Επίσης χαιρέτησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Αστακό και έκανε ομιλία στην Κατούνα, στο Αιτωλικό και περιόδευσε στο Μύτικα.

Ακόμα μίλησε στην προεκλογική συγκέντρωση της ΚΟΒ Τριχωνίδας του ΚΚΕ στο Καινούργιο, την Κυριακή 19 Μάη, όπου χαιρέτησαν, ο Πελοπίδας Αντωνάκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, ο Γιάννης Καρναβιάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου (Δ.Ε. Θεστιέων) και ο Νίκος Φλώρος, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Καινούργιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad