Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα (φώτο-βίντεο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Φεβρουαρίου 2020

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα (φώτο-βίντεο)


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα.

Ο πατήρ Γεώργιος Πολίτης ευλόγησε την πίτα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βάρνακα και μέλος του Συλλόγου κ. Πραμαγκιούλης Λάμπρος εκ μέρους του Δ.Σ. χαιρέτησε και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία όλων για την συνέχιση του έργου του Συλλόγου. Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από τα 7 χρόνια δράσεων του Συλλόγου ενώ ακολούθησε μπουφές με παραδοσιακά γλυκίσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού.

Θερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ.στους εξής:

τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Γιάννη ,τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσαούνη Ελευθέριο, τους αντιδημάρχους κ. Γερόλυμο Σωτήριο και κ. Παληογιάννη Παναγιώτη,τον πρώην Δήμαρχο Ξηρομέρου και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Στάικο Παναγιώτη ,τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μάντζαρη Ελευθέριο,τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου και μέλος του Συλλόγου μας κ. Πολύζο Βασίλειο,τον δημοτικό συμβούλο κ.Γκόλια Παναγιώτη, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Κανδήλας κ. Σιδερά Στυλιανό και Μύτικα k. Φάρρο Δημήτριο,τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα κ. Ζαρκαδούλα Ανδρέα,τα μέλη των συλλόγων Αρχοντοχωρίου Η Ζάβιτσα, του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα και τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αλυζίας,τους προεδρους των Συλλογων γονέων και κηδεμόνων Βάρνακα κ. Κεραμίδα Γεώργιο και Μύτικα κα. Λιβιτσάνη Ελεάνα, όλους τους χορηγούς που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και υλικά για τον μπουφέ καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad