Αγρίνιο: Την υποχρέωσαν να κάνει ανάληψη και στη συνέχεια την έκλεψαν - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Φεβρουαρίου 2020

Αγρίνιο: Την υποχρέωσαν να κάνει ανάληψη και στη συνέχεια την έκλεψαν


Δυο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους υποχρέωσαν γυναίκα να κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ και στη συνέχεια της το άρπαξαν

Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Αγρίνιο την καταγγελία μιας γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δυο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους την υποχρέωσαν να κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ και στη συνέχεια της το άρπαξαν.

Όσο απίθανο κι αν φαίνεται, όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, χωρίς κανείς να αντιληφθεί ότι οι φερόμενοι ως δράστες πλησίασαν την γυναίκα κοντά στην πλατεία Τρία Φανάρια φορώντας κουκούλες και την ανάγκασαν να κάνει ανάληψη ποσού άνω των 3.000 ευρώ από το ΑΤΜ, ενώ στη συνέχεια πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν!

Η φερόμενη ως θύμα πήγε ταραγμένη στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου και οι γιατροί ειδοποίησαν τους αστυνομικούς για τους ισχυρισμούς της. Στη συνέχεια, έδωσε κατάθεση για την οποία ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου που έδωσε εντολή για περαιτέρω έρευνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad