«Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Μαΐου 2020

«Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μαςΑς το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας

Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας ,πρώτα μέσα από την διαχείριση των απορριμμάτων και την καθαριότητα δρόμων και ακτών, αλλά και των πλαζ από τα περιττώματα αδέσποτων σκύλων και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι και πρέπει να τους καταδικάσουμε ομόφωνα!

Και ασφαλώς το μέγεθος της οικονομικής ζημίας που μπορεί, να προκαλέσει η συνεχής άφρονη δυσφήμιση δήθεν από την παράταξή μας, δεν αφορά σε εμάς, αλλά σε άλλους!!!

Οι άφρονες ενέργειες όχι σε εμάς, αλλά στους όψιμους φίλους σας, οι οποίοι κάνουν το παν για να δυσφημίσουν τον τόπο μας.

Αλλά οι ασχήμιες δεν κρύβονται κάτω από το χαλί όσο και να προσπαθείτε κάποιοι , γιατί οι τουρίστες δεν τρώνε κουτόχορτο , όταν επιλέγουν ένα τόπο για να κάνουν τους διακοπές τους.

Θα σας δείξω λοιπόν σε λίγο σημερινές φωτογραφίες δίπλα από το Μοναδικό Ξενοδοχείο του Αστακού του κυρίου Στράτου, για να δούμε πως διαφημίζει Τουριστικά τον τόπο μας η «Αξιότιμη Δημοτική μας Αρχή» !!!

Και αν αυτό λέγεται ικανότητα ή κλασική αδιαφορία και ύψιστη ανεπάρκεια!!!

Αγαπητέ κύριε Κορτότσο και έρχεσθε λίγες ημέρες τον χρόνο στον τόπο καταγωγής σας στο Βασιλόπουλο, όπου είναι το πατρικό σας σπίτι και οι τάφοι των αγαπημένων σας γονιών.

Ασφαλώς εμείς θέλουμε να έρχεσθε πιο συχνά στον τόπο μας και ακόμη και αν πολύ κακώς έχετε πάρει τα εκλογικά σας δικαιώματα και ψηφίζετε στην Πάτρα, εμάς όχι απλά δεν μας ενοχλεί η άποψή σας, αλλά χαιρόμαστε να ακούμε διαφορετικές απόψεις!

Είναι πολύ ανόητο να συγκρίνει τα πράγματα και τις μεθόδους λειτουργίας των μικρών Δήμων, όπως ο Δήμος Ξηρομέρου με μεγάλους Δήμους, όπως ο Δήμος Πατρέων, κλπ.

Αυτή η μίμηση και η κακή αντιγραφή οδηγεί στην σίγουρη Δυσφήμιση του τόπου και μάλιστα εν μέσω πολύ δύσκολης Τουριστικής Περιόδου!!!

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τέτοιες κραυγαλέες διαφορές είτε είναι παντελώς άσχετος με προβλήματα Αυτοδιοίκησης ή απλά είναι ανόητος και δεν είναι άφρονη η συμπεριφορά μας, την οποία σας επιστρέφουμε απλά πίσω, οπότε κάθε απόπειρα απάντησης με λογικά επιχειρήματα δεν έχει κανένα νόημα!!!

Επειδή είστε πλέον αρκετά ώριμος άνθρωπος, θα θυμάστε τι γινόταν στα χωριά μας , όταν πηγαίνατε εδώ γυμνάσιο με τον Δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής απορριμμάτων και της καθαριότητας γενικά.

Θα σας φρεσκάρουμε εμείς λοιπόν την ασθενή σας μνήμη (αν και δεν πιστεύουμε , ότι δεν τα θυμάστε. Άλλος είναι ο στόχος σας)!!!

Την περίοδο 1985-1998 η αποκομιδή των απορριμμάτων στον Αστακό μετά την μεταπολίτευση γινόταν με τους εξής Προέδρους της Κοινότητας Αστακού: Αείμνηστο Σταμούλη Μακρή ( 1975-1980 ) , κύριο Βασίλη Στράτο ( 1981-1984), κύριο Σπύρο Λυμπεράτο( 1981 -1986) και Παναγιώτη Στάικο ( 1987-1994) γινόταν με δημόσιο χαρακτήρα και υπόφεραν όλοι ο Πρόεδροι για να διατηρήσουν μια στοιχειώδη και ανεκτή από την κοινωνία κατάσταση.

Τα δε σκουπίδια τα πετούσαν στον Μαραθιά στην άκρη του δρόμου σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή , όπου μετά το 1988 έψαχναν εναγωνίως για άλλη θέση ελεγχόμενης και περιφραγμένης χωματερής χωματερής , την θέση της οποίας υπέδειξε ο κύριος Βασίλης Στράτος ως σύμβουλος της Αντιπολίτευσης το 1988, την οποία αποδέχθηκε η τότε Κοινοτική Αρχή Παναγιώτη Στάικου αμέσως!!!

Ακολούθως όταν έγινε ο Δήμος Ξηρομέρου ο κύριος Σαμαράς άρχισε την αποκομιδή των απορριμμάτων με ιδιώτες εργολάβους η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη και την οποία συνέχισε την περίοδο 2007-2010 η Δημοτική Αρχή Παναγιώτη Στάικου και στην συνέχεια πάλι ο κύριος Σαμαράς και ακολούθως ο Κύριος Γαλούνης!

Καλά όλοι αυτοί ήταν ανόητοι;;;;

Οι οποίοι και παρείχαν για ένα αν μικρό Δήμο, υψηλού επιπέδου υπηρεσία καθαριότητας και σε πολύ καλή τιμή;;;;;

Και έχουμε κάποια τρόλια , που θέλουν να μεταθέσουν τις τραγικές ευθύνες της σημερινής δημοτικής αρχής και να μας παρουσιάσουν ως διαφημιστές των ιδιωτών , όταν αυτό γίνεται υποχρεωτικά με Δημοπρασία. Αλλού αυτά , γιατί ολοκάθαρος ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Σιωπή επί τέλους, σε όποιους μας χαρακτηρίζουν ως δήθεν άφρονες δυσφημιστές του τόπου μας και πάψτε να δυσφημείτε τον τόπο μας με εικόνες Μπαγκλαντές και ακόμη χειρότερα!!!

Αστακός 26/5/2020 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 

Υ.Γ
Θαυμάστε τις σημερινές εικόνες δίπλα από την πλαζ και το Ξενοδοχείο Στράτος μέσα στο κατακαλόκαιρο και μην ξεχάσετε να δώσετε τα χαιρετίσματα στην λατρεμένη σας στην δημοτική εξουσία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad