Αγρίνιο: Διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα Αχελώου από 4 έως 7 Μαΐου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαΐου 2020

Αγρίνιο: Διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα Αχελώου από 4 έως 7 Μαΐου


Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της γέφυρας Αχελώου στη Στράτο (χιλιομετρική θέση 77+200) της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων θα ισχύσει από 4 έως 7 Μαΐου 2020 και κατά τις ώρες 06.30 έως και 19.00.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προγραμματίζονται για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών ενώ η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Χαλκιόπουλου – Στράτου, γέφυρας Ματσουκίου και Επαρχιακής Οδού Καλυβίων – Γέφυρας Σπολάιτας.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας του έργου «ΟΔΟΣ Α.Τ.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων. Επιπρόσθετα θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τον Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, η οποία θα ισχύει καθ’ όλο το 24ωρο.

Η απόφαση ισχύει από την 07.00΄ ώρα της 4ης Μαΐου 2020 και ύστερα από την δημοσίευσή της και λήγει την 19.00 ώρα της 07/05/2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad