Αστακός: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση ζωής για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Οκτωβρίου 2020

Αστακός: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση ζωής για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 25.10.20, η δράση ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας που υλοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Όλγα Πάιρα, Χειρουργό Μαιευτήρα Γυναικολόγο που μίλησε για την σημασία της πρόληψης, την κα Αλέκα Κουμέλη Νηπιαγωγό που μας κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία και μετέφερε ένα μήνυμα ελπίδας στις γυναίκες που νοσούν ή έχουν ήδη νοσήσει καθώς και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την στήριξη και την παρουσία του στην δράση μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας και συμμετείχαν σε αυτήν καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Μαρία Σακουφάκη για την προμήθεια ενημερωτικών φυλλαδιών και στην εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε. για την χορηγία της προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η δράση μας.

Η πρόληψη σώζει ζωές!


Βασίλης Πολύζος                                                Σύλλογος Γυναικών Αστακού 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.
«Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός,
Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια
στο Δήμο Ξηρομέρου»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad