Δήμος Ξηρομέρου: Ευχαριστίες για την βοήθεια του Υπουργείου Εσωτερικών για τις καταστροφές από την θεομηνία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Ευχαριστίες για την βοήθεια του Υπουργείου Εσωτερικών για τις καταστροφές από την θεομηνία


Αστακός 10.2.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των πρόσφατων θεομηνιών που έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου, με την υπ. αριθμ. 10174/9-2-2021 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 400.000€ για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες (ΣΑΕ055).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Εσωτερικών, κο Βορίδη Μαυρουδή και τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό, κο Πέτσα Στέλιο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κο Λιβανό Σπήλιο, που από την πρώτη στιγμή έδειξε το αντίστοιχο ενδιαφέρον για τον Δήμο μας και συντονισμένα βοηθάει στην εξεύρεση λύσεων στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad