Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο: Ανακοίνωση για τις δολιοφθορές που προκλήθηκαν στο σχολείο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Φεβρουαρίου 2021

Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο: Ανακοίνωση για τις δολιοφθορές που προκλήθηκαν στο σχολείο


Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 8-02-2021 γίναμε δυστυχώς μάρτυρες ενός απαράδεκτου γεγονότος στο Σχολείο μας. Εισήρθαν μέσα σε αυτό κάποιοι, προφανώς βραδινές ώρες, και προέβησαν σε βανδαλισμούς χειρίστου τύπου. Έσπασαν τις τρείς τηλεοράσεις που μας δώρισαν χορηγοί (Μπαρμπάνης Θωμάς – Σύλλογος Βασιλόπουλου – Σχολική επιτροπή) για να πραγματοποιείται η εκπαιδευτική διαδικασία με σύγχρονες μεθόδους όπως απαιτείται τη σημερινή εποχή. Ευτυχώς η τοπική Αστυνομία αντέδρασε άμεσα, και τελικά συνέλαβε τους δράστες που δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν μαθητές άλλων βαθμίδων προς απογοήτευση όλων μας. 

Αυτό το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό και θα πρέπει όλοι, γονείς και εκπαιδευτικοί, να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση να εκλείψουν τέτοια δυσάρεστα γεγονότα από την περιοχή μας, και να γαλουχήσουμε τη νεολαία μας σε συμπεριφορές που αρμόζουν στο πολύ καλό επίπεδο του τόπου μας. 

Ευελπιστούμε ότι ύστερα από αυτό το ατυχές γεγονός όλοι, Κηδεμόνες και παιδιά που συμμετείχαν στην άσχημη αυτή πράξη, να παραδειγματιστούν να συνετιστούν και να επιστρέψουν γρήγορα σε σωστή πορεία. 

Επίσης ελπίζουμε ότι θα βρεθεί το θάρρος να αποκατασταθούν οι ζημιές που έγιναν στο Σχολείο μας από τους υπεύθυνους ως δείγμα καλής διάθεσης και μετάνοιας. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Αστυνομικό τμήμα του Αστακού για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και να καλέσουμε όλους τους γονείς Αρωγούς στην προσπάθεια διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους που τα θεωρούμε και δικά μας παιδιά.

Εκ του Σχολείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad