Κάλεσμα του ΝΠΔΔ "Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου" προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Κάλεσμα του ΝΠΔΔ "Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου" προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ξηρομέρου


Αστακός , 13.05.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.: 2646041204
E-mail.: npdddimouxiromerou@yahoo.gr
Πληρ.: Πολύζος Βασίλειος
Κιν.: 6946280462

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού για τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID- 19) και αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων υπουργείων για το τι θα επιτραπεί, καλούμε του Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν ως έδρα τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου να μας γνωστοποιήσουν το αργότερο μέχρι 18-6-2021 εάν έχουν προγραμματίσει κάποιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις, καθώς και το είδος αυτών.

Φέτος, λόγω της επετείου από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, προτείνουμε στα Δ.Σ των συλλόγων μας να προγραμματίσουν και εκδηλώσεις αφιερωμένες στο γεγονός αυτό.

Επίσης θα πρέπει μας υποβάλλουν τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων των τελευταίων αρχαιρεσιών.

Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση, οι όποιες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να πληρούν τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων και να τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad