Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Ιουλίου 2021

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς»


2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αστακού Αιτ/νίας 
«Παντελής Καρασεβδάς»

Ο Λεωνίδας Παπαρίζος και ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Απανταχού Αστακιωτών, κατόπιν δημοσίευσης σχετικής ανακοίνωσης για την διεξαγωγή του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς», προβαίνουν σε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Αστακιώτες και λοιπούς ενδιαφερόμενους με σκοπό:

• τη συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, με την παροχή των υπηρεσιών τους ως εθελοντές πριν, κατά και μετά την τέλεση του αγώνα.
• τη συνεισφορά τους (είτε οικονομική είτε σε είδος κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με την Οργανωτική Επιτροπή) στα έξοδα που απαιτούνται για την άρτια οργάνωση ενός λαϊκού αγώνα δρόμου.
• την εισήγησή τους στην Οργανωτική Επιτροπή, σχετικά με πρόσωπα με καταγωγή από τον Αστακό ή την ευρύτερη περιοχή, τα οποία θα βραβευτούν ως δρομείς – αθλητές αναγνωρισμένης αξίας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα δρόμου.

Στοιχεία επικοινωνίας εκπροσώπων Οργανωτικής Επιτροπής:
- Δήμητρα Ντίνου: 6981797724
- Λεωνίδας Παπαρίζος: 6945263820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad