Λευτέρης Μάντζαρης: Κύριε Γεωργούλα το ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας άνοιξε τις πόρτες του και πάει μια χαρά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιουλίου 2021

Λευτέρης Μάντζαρης: Κύριε Γεωργούλα το ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας άνοιξε τις πόρτες του και πάει μια χαράΚύριε Γεωργούλα το ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας άνοιξε τις πόρτες του, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πλακέτες και πάει μια χαρά, πέρα από κάθε προσδοκία. Προφανώς το μάθατε. Προφανώς σας έπεσε βαρύ. Ίσως γιατί θεωρείτε ότι είστε ο μοναδικός στην Ελλάδα που άνοιξε ΚΔΑΠ, ίσως γιατί νομίζατε ότι κανείς άλλος δε θα το κατόρθωνε, ποιος μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό;

Πάντως αν για τον οποιοδήποτε λόγο τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας, ο βασικός υπεύθυνος θα είστε εσείς με τα ανεκδιήγητα που γράφετε κι εσείς θα απολογηθείτε στους κατοίκους της περιοχής, που βλέπουν τα παιδιά τους να διασκεδάζουν και που περιμένουν ακόμα μια συγνώμη για το Λαογραφικό Μουσείο.

Το σταματάω εδώ προς το παρόν.

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.

Λευτέρης Μάντζαρης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad