Κώστας Γεωργούλας: κ. Μάντζαρη ο τόπος μας μικρός και όλοι γνωριζόμαστε... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


15 Ιουλίου 2021

Κώστας Γεωργούλας: κ. Μάντζαρη ο τόπος μας μικρός και όλοι γνωριζόμαστε...


κ. Μάντζαρη

Ο τόπος μας μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.. 

- Είστε ο Μάντζαρης των χτεσινών καθημερινών καταγγελιών για την ύδρευση, που τώρα δυο χρονιά μετά παρά τη σπατάλη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για «επισκευές και συντηρήσεις» με έωλες διαδικασίες ΣΙΩΠΑ!!!
-Είστε ο Μάντζαρης των χτεσινών μηνύσεων εις βάρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και τώρα παρά την αθώωση τους δεν έχει το πολιτικό ανάστημα και θάρρος να ζητήσει δημοσίως ΣΥΓΝΩΜΗ!!!
-Είστε ο Μάντζαρης ο σημερινός πρόεδρος της Κοινωφελούς, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ των απευθείας αναθέσεων με 61 απευθείας αναθέσεις σε λιγότερο από ένα έτος 
-Είστε ο Μάντζαρης της «Ανατροπής» που ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίνατε ποσά σχεδόν 1.000.000 σε απευθείας αναθέσεις με ΕΩΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ παρά τα όσα προεκλογικά δημοσίως εσείς και οι πολιτικοί σας φίλοι δεσμευτήκατε.

Κύριε Μάντζαρη, εν αντιθέσει με εσάς ουδέποτε υπήρξα πολιτικός Χαμαιλέοντας, προέρχομαι από μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ φτωχή οικογένεια την παράδοση και ιστορία της οποίας τιμώ, και συνεχίζω υπηρετώντας μέχρι και σήμερα με αξιοπρέπεια και ήθος το τόπο, την Πολιτεία και το νόμο. Ο νοών νοείτω

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad