Παναγιώτης Στάϊκος: Πρέπει να υπάρχει στον Δήμο χώρος προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Πρέπει να υπάρχει στον Δήμο χώρος προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων;


Πρέπει να υπάρχει στον Δήμο χώρος προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων;

Ασφαλώς ΝΑΙ.

Πρέπει σε αυτό στον χώρο να πετάμε σκουπίδια, πλαστικά, χορτάρια και κλαριά;

Ασφαλώς ΟΧΙ.

Ο Δήμαρχος κύριος Τριανταφυλλάκης νόμιζε πως ήταν ικανός, να μας κοροϊδέψει και τα πετούσε όλα μαζί στον Μαραθιά, βάζοντας και ένα κομμάτι του υποκόσμου που τον ακολουθεί, να μας βρίζει με ανώνυμα σχόλια, λέγοντας, πως δεν τα πετάει ο Δήμος, αλλά πολίτες, αλλά όταν τους κάναμε τσακωτούς με το αυτοκίνητο του Δήμου να αδειάζει με ανατροπή κλαριά και σκουπίδια και κάναμε καταγγελία στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Δημόσια υγείας με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα, έτρεχε και δεν έφθανε και μπορεί από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, να μην του επιβλήθηκε το αντίστοιχο πρόστιμο, αλλά όταν θα έρθει η ώρα του Εισαγγελέα, εκεί δεν θα περάσει καλά.

Εάν νομίζει πως είμαστε διατεθειμένοι στον χώρο προσωρινής εναπόθεσης, να του επιτρέψουμε να πετάει σκουπίδια, πλαστικά, χορτάρια και κλαριά είναι μακριά νυχτωμένος.

Ας φροντίσει από τώρα να προμηθευτεί καταστροφέα των κλαριών και των χόρτων, πράγμα το οποίο του είχαμε προτείνει από την πρώτη ημέρα της θητείας του, τα οποία θα γίνονται λίπασμα για τα δάση.

Η ανοχή που τους δώσαμε για ένα χρόνο τελείωσε, χωρίς να την σεβαστούν, αφού ήδη πέρασαν δύο χρόνια και τώρα θα γίνεται ότι ορίζουν οι νόμοι για ένα σύγχρονο Δήμο, που δεν θα είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος.

Αστακός 27/9/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad