Παναγιώτης Στάϊκος: Κύριε Δήμαρχε πλανάστε πλάνην οικτρά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Κύριε Δήμαρχε πλανάστε πλάνην οικτρά


Κύριε Δήμαρχε πλανάστε πλάνην οικτρά, αν νομίζετε πως θα σας επιστέψουμε, να μετατρέψετε τον Μαραθιά και το κλειστό Γυμναστήριο σε Τριτοκοσμικού τύπου σκουπιδότοπο.

Μην διανοηθείτε να φέρετε καμιά μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λεγόμενη προσωρινή εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων για τον Μαραθιά, γιατί θα σας αναγκάσουμε να την πάρετε πίσω.

Μπορεί να δώσατε με απευθείας ανάθεση 22.000 ευρώ την ψευτοεπίχωση στον Μαραθιά μη σεβόμενος το Δημόσιο χρήμα, αφού οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά τι έγινε, αλλά στο Δημοτικό συμβούλιο δεν θα περάστε καθόλου καλά.

Μπορεί εσείς να μην ντρέπεστε ως Δήμαρχος για αυτές τις εικόνες ντροπής δίπλα στο κλειστό, γιατί μάλλον σας είναι άγνωστο το Αιδώς Αργείοι, αλλά οι κάτοικοι του Αστακού και ολόκληρου του Δήμου όχι μόνο ντρέπονται με αυτές τις Τριτοκοσμικές εικόνες, αλλά είναι και εξοργισμένοι μαζί σας, την ώρα που εσείς καμαρώνετε.

Στην φωτογραφία φαίνεται ολοκάθαρα, πως έχει πάει το JCB και τα έχει προωθήσει .

«Θερμά συγχαρητήρια κύριε Τριανταφυλλάκη για της απείρου κάλους εικόνες» !!!!

Μπορεί να σας προστατεύουν τα δύο Blogs, αλλά μην νομίζετε ότι ο λαός του Ξηρομέρου δεν πληροφορείται τα χάλια σας.

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad