Οι μαθητές του ΓΕΛ Αστακού μετά από τις καταστροφικές για αυτούς μεταρρυθμίσεις από το Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας με τα εξής αιτήματα:
- Κατάργηση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.
- Κατάργηση Τράπεζας Θεμάτων.
- Μείωση ύλης.
- Επαναφορά Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρικής Αγωγής κτλ.
- Πρόσληψη καθηγητών.
Ο αγώνας των μαθητών εμποδίζεται και θα σταματήσει νωρίς λόγω των αυστηρών νόμων που ψήφισε το Υπουργείο για τις καταλήψεις με σκοπό την τρομοκράτησή τους.
Στόχος των μαθητών, λοιπόν, είναι να διαδώσουν τα αιτήματα τους και να εναντιωθούν στις ολοκληρωτικές αποφάσεις του Υπουργείου.
《ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ》
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.