Επιτροπή Αγώνα: Διοργάνωση ημερίδας στο Caravel στην Αθήνα, για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2022

Επιτροπή Αγώνα: Διοργάνωση ημερίδας στο Caravel στην Αθήνα, για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας


Ημερομηνία 3-3-2022

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ Π.Ο.Α.Υ
ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Επιτροπή Αγώνα διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:30 – 14:30 στο Ξενοδοχείο «ΚΑΡΑΒΕΛ» (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 - Αθήνα) ενημερωτική ημερίδα με θέμα την υπό ίδρυση Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) στις Εχινάδες Νήσους και στις Δυτικές Ακτές Αιτωλ/νίας και στη Νήσο Κάλαμο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ετεροδημοτών και φίλων της περιοχής μας, από τους επιστημονικούς συνεργάτες της Επιτροπής και του Δήμου και από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, για το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με την υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ., στην παράκτια περιοχή Αστακός – Μύτικας – Κάλαμος, όπου θα αναλυθούν με επιστημονικά στοιχεία οι παρενέργειες και οι επιπτώσεις στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ξηρομέρου και της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Επιτροπής, αλλά και για τα επόμενα βήματα ανάλογα με τις εξελίξεις.

Καλούμε τους ετεροδημότες και φίλους της περιοχής μας, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ώστε να ενημερωθούμε για το θέμα και να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στα σχέδια υποβάθμισης και καταστροφής του παραλιακού μετώπου.

Το παράκτιο μέτωπο και τις ακτές τις χρησιμοποιούμε όλοι μας σήμερα για θαλάσσια αναψυχή και στο σχεδιασμό του Δήμου Ξηρομέρου, προορίζονται για τουριστική ανάπτυξη.

Δύναμή μας είναι ο αγώνας όλων μας, για να μην προχωρήσει προς υπογραφή η εν λόγω Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας.

**Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ Π.Ο.Α.Υ
ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1 σχόλιο:

 1. Το αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας, να εξαιρεθεί η Τουριστική μας Περιοχή απο την χωροθέτηση της προτεινόμενης ΠΟΑΥ Εχινάδων κ' Αιτωλ/νίας,
  αποκτά με την πάροδο του χρόνου μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία μας.
  Και αυτό γιατί το αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας βασίζεται πάνω
  στην κοινή κοινωνική λογική, για πολύπλευρη και ισόρροπη
  οικονομική ανάπτυξη και για την περιοχή μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
  του Δήμου Ξηρομέρου:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad