Δήμος Ξηρομέρου: Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24 Μαΐου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24 Μαΐου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, δια ζώσης, την 24η Μαΐου 2023, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 08:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ Ξηρομέρου και Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στο Δήμο Ξηρομέρου», στο πλαίσιο ένταξης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Πρόσκλησης του "Έλλάδα 2.0 ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ", με Κωδικό: ΤΑ-01 Ταμείο Ανάκαμψης, Αναγνωριστικό:16851, για την υποβολή προτάσεων στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΈΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ: «1 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΈΤΑΒΑΣΗ»,ΑΞΟΝΑΣ: «1.4 - Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», ΔΡΑΣΗ: «16851 - Η προστασία της βιοποικιλότητας ως κινητήριος μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης», ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ:«Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας», ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ: MIS (ΟΠΣ) 5190260, μέσω του Ο.ΦΥ.ΠΈ.Κ.Α. του ΥΠΕΝ (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

2. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Παράπλευρης οδού πρόσβασης στο νέο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μύτικα & διαμόρφωση πεζοδρομίων πέριξ του αντιστοίχου σχολικού συγκροτήματος στο ΟΤ (Γ109)» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

3. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

4. Πρόσληψη προσωπικού για κατεπείγουσες ή εποχιακές ή πρόσκαιρες ανάγκες (Πυροπροστασία) (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

5. Έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. 'Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου' οικ. έτους 2022 (Εισηγητής ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. 'Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου' Ντίνος Απόστολος).

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών Στρατομήτρος Ιωάννης, ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Μακρής Ιωάννης, η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης Ραλάτου Ζαχαρούλα και ο αναπληρωτής Δ/ντης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Αιτ/νίας κος Βάσσης Αθανάσιος προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1. ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
2. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
3. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
4. ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
6. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ
7. ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
8. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
10. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
11. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
12. ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
13. ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΦΩΤΙΟΥ
14. ΚΑΡΦΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΙΑ
15. ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
16. ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
17. ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
18. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
19. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
20. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
21. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
22. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
23. ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
24. ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ
25. ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
26. ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Κοιν.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ


Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 24 Μαΐου 2023

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 24 Μαΐου, στις 08:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad