Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση δημόσιας διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση δημόσιας διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων


Αστακός 20/05/2023
Αρ. Πρωτ.: 6069

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Αστακός Αιτ/νιας,
Ταχ.Κώδικας: 300 06
ΤΗΛ.: 2646360 500 – 536
e-mail: info@dimosxiromerou.gr

Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση Πρόσκλησης Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών, για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

Ο Δήμος Ξηρομέρου ανακοινώνει ότι τίθενται σε ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει για δεκαπέντε (15) ημέρες από τη δημοσίευσή της.

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαβουλεύσεων του ΕΣΗΔΗΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, στον σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις», σύμφωνα με τα οριζόμενα στην σχετική πλατφόρμα διαβουλεύσεων.

Σύνδεσμος:
https://cerpp.eprocurement.gov.gr/eproc-deliberation/unprotected/searchDeliberations.htm?execution=e1s2

Επίσης, η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Δήμου Ξηρομέρου (dimosxiromerou.gr).

Σύνδεσμος:
https://forms.gle/32v4h4fJ7URAaTEg9

Τα σχόλια για τη διαβούλευση υποβάλλονται είτε μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, με την επιλογή του ειδικού συνδέσμου αντίστοιχα.
Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης του επισυναπτόμενου τεύχους της Τεχνικής Έκθεσης & Τεχνικών Προδιαγραφών - Τιμολογίου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝ.: Τεχνική έκθεση & Τεχνικές προδιαγραφές – Τιμολόγιο για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

ΤΕΧΝ.ΕΚΘΕΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad