Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον ανιψιό μου Γιάννη Ζορμπά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

01 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον ανιψιό μου Γιάννη Ζορμπά


Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον ανιψιό μου, Γιάννη Ζορμπά του Ανδρέα από τη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, ο οποίος διατηρεί φοροτεχνικό – λογιστικό γραφείο.

Ο Γιάννης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου και έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης με αξιόλογη, διαρκή και έντονη προσφορά στα κοινά, γεγονός που αποτυπώνεται στην πετυχημένη πολυετή του θητεία ως δημοτικός σύμβουλος. 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιάννη που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad