Ζεστή υποδοχή επιφύλαξε σήμερα ο Μύτικας στον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στους υποψηφίους του συνδυασμού του - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Σεπτεμβρίου 2023

Ζεστή υποδοχή επιφύλαξε σήμερα ο Μύτικας στον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στους υποψηφίους του συνδυασμού του


Δελτίο τύπου

 Μία ανθρώπινη, αληθινή και ζεστή υποδοχή στο γιατρό Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στους υποψηφίους του συνδυασμού του, επιφύλαξε σήμερα ο Μύτικας.

 
Η περιοδεία του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, σήμερα περιελάμβανε τον Μύτικα. 
 
Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του γνώρισαν μία μοναδική υποδοχή από τους Μυτικιώτες, ανθρώπινη, πραγματική και ζεστή, με το σφίξιμο του χεριού και το χαμόγελο γνήσιο και αληθινό, να αποτελούν την πιστοποίηση ότι εγκρίνουν και αποτιμούν θετικά το έργο που έγινε, ειδικά αν λάβει κανείς υπ' όψη το τι παρέλαβε αυτός ο Δήμαρχος και η ομάδα του τον Σεπτέμβριο του 2019 και σε τι κατάσταση βρίσκονταν ο Δήμος. 

Χρεοκοπημένος και κατευθείαν για επιτήρηση, με σύσταση του Υπουργείου Εσωτερικών και όχι κάποιου οπουδήποτε, που είπε κάτι, σκέφτηκε κάτι ή έγραψε κάτι. Είναι φανερό σε όλους όσους έχουν πραγματική επαφή με την κοινωνία του Ξηρομέρου, ότι η Δύναμη Ελπίδας, θα πάρει την καθαρή εντολή να συνεχίσει μπροστά την θετική πορεία για τον τόπο και όλους τους δημότες του Ξηρομέρου.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad