Συνεχίστηκαν οι προεκλογικές ομιλίες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" στις Φυτείες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίστηκαν οι προεκλογικές ομιλίες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" στις ΦυτείεςΣυνεχίστηκαν οι προεκλογικές ομιλίες του Συνδυασμού μας Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά χέρια στις Φυτείες.

Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη τον Υπ. Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.

Στο κάλεσμα του κ. Σάββα και του «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Φυτειών, σε μια μοναδική σε παλμό συγκέντρωση.

Ο κ. Σάββας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής την τελευταία τετραετία και παρουσίασε το όραμά του και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την τετραετία 2024 – 2028

Η Αλλαγή πλεύσης στον Δήμο Ξηρομέρου έρχεται και από τις Φυτείες!

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad