Δήμος Ξηρομέρου: Λειτουργία ιστοσελίδας ''Εξερευνήστε τον τόπο μας'' - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Λειτουργία ιστοσελίδας ''Εξερευνήστε τον τόπο μας''


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από σήμερα προστέθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου μας, η επιλογή ''ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ'', η οποία δημιουργήθηκε με χρηματοδότηση από το Αντώνης Τρίτσης και περιλαμβάνει πλούσιο πολυμεσικό υλικό προβολής του τόπου μας, συνολικών δεδομένων 13 GB.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το συμπατριώτη μας Μυτικιώτη κ. Χρήστο Χατζαρά που διαμένει στην Αθήνα και την εταιρία του www.cretaforce.gr, που από το 2019 φιλοξενεί δωρεάν την ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, μέχρι και 1-1-2029 και με 4 συνεχείς αναβαθμίσεις του χώρου της, την πήγε από τα μόλις 2 GB το 2019, στα 5 GB, στα 10 GB, στα 20 GB και σήμερα στα 30 GB και έτσι μπορέσαμε να ενσωματώσουμε και την καινούργια ιστοσελίδα στο ίδιο domain. Επίσης ανανέωσε και το domain της ιστοσελίδας έως 14-5-2029.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad