Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ημερήσια κρουαζιέρα σε νησιά του Αργοσαρωνικού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2024

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ημερήσια κρουαζιέρα σε νησιά του Αργοσαρωνικού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών είναι σε επαφή με μια από τις μεγάλες Εταιρίες στον Ελλαδικό χώρο με αντικείμενο την κρουαζιέρα, με σκοπό να πραγματοποιήσει μια ημερήσια (Κυριακάτικη) κρουαζιέρα σε νησιά του Αργοσαρωνικού.

Είμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων τόσο για την τιμή όσο και για το πρόγραμμα.

Όσοι θέλετε να αλλάξετε στάση ζωής για μια μέρα διασχίζοντας τον Σαρωνικό με ένα κρουαζιερόπλοιο, αφήνοντας πίσω τον παραδοσιακό Κυριακάτικο τρόπο χαλάρωσής σας, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα, κολυμπώντας σε εξαιρετικές παράλιες ελάτε τότε να ταξιδέψουμε στα όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Μέχρι να οριστικοποιήσουμε τις απαραίτητες αλλά και αναγκαίες λεπτομέρειες του ταξιδιού, τα μόνα στοιχεία που μπορούμε να σας δώσουμε που είναι σταθερά από την εταιρεία είναι τα εξής:

Πρωινός καφές στο πλοίο, μπουφές το μεσημέρι και καθόλη την διάρκεια της διαδρομής, d.j με συνεχή μουσική.

Όσον άφορα τα νησιά που θα επισκεφτούμε, αυτά είναι στάνταρ από το πρόγραμμα της εταιρείας, καθόσον στο πλοίο (εάν υπάρξει συμμετοχή μας) θα υπάρχουν και αρκετοί άλλοι επισκέπτες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή (πάντα με βάση το πρόγραμμα της εταιρείας) και ως εκ τούτου δεν μας δίνεται η δυνατότητα να παρέμβουμε για κάποιες αλλαγές ή τροποποιήσεις.

Να επισημάνουμε ότι αναλόγως του αριθμού συμμετοχών, το αντίτιμο του εισιτηρίου της συμμετοχής θα ελαφρύνει κατά ένα μέρος.

Επίσης δεν τίθεται θέμα ημερομηνίας διότι η εταιρεία κάθε Κυριακή πραγματοποιεί εκδρομές- κρουαζιέρες στα νησιά, επομένως η δική μας συμμετοχή εναπόκειται στην ημερομηνία που θα επιλέξουμε.

Ιδανική περίοδος όπως μου είπαν είναι ο μηνάς Ιούνιος και λόγω του μικρού κόστους αλλά και ως προς την πληρότητα των πλοίων, καθόσον ο Ιούλιος και Αύγουστος τα συγκεκριμένα πλοία που πραγματοποιούν τις μονοήμερες εκδρομές έχουν πληρότητα έως και 95% από ξένους ή και εγχώριους εκδρομείς.

Όσοι αποφασίσετε να συμμετάσχετε στην εκδρομή (σημειωτέον ότι δεν απευθυνόμαστε μόνο στα μέλη του συλλόγου μας αλλά σε όλους τους φίλους και άλλων συλλόγων αλλά και στους εν Αστακό διαμένοντες) ενημερώστε μας στα τηλεφωνά που αναφέρονται πιο κάτω.

Σας προσκαλούμε να μην διστάσετε να πάρετε την απόφαση να ταξιδέψετε μαζί μας, διότι η εμπειρία θα είναι και μεγάλη και ευχάριστη, η αύρα της θάλασσας θα απορροφήσει το καθημερινό σας στρες παράλληλα δε θα επισκεφθείτε και μέρη που πιθανόν να μην τα έχετε επισκεφθεί.

Σημ.1 Να ενημερώσουμε επίσης ότι δεν θα επισκεφθούμε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού διότι αφενός θα καθιστούσε το ταξίδι αρκετά βαρύ ως προς τον διάπλου, αφετέρου δεν θα είχαμε την ευκαιρία της απόβασης σε κάποια από τα νησιά που είναι στο πρόγραμμα.

Σημ.2 Για παιδιά μέχρι κάποια ηλικίας δεν έχουμε ακόμη καμιά επιβεβαίωση αν θα έχει έκπτωση ή δωρεάν.

Μπορείτε να απευθύνεστε για συμμέτοχες:
- ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 6977267078
- ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6974815660
- ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ 6934602585

ή στο email του Συλλόγου μας syllogosastakiwtwn1@gmail.com

ακόμη και στον Πρόεδρο της ΟΠΣΥΞ κ. Τάκη Στέργιου (ο οποίος είναι ενήμερος).

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad